Goede Zaak .Vaste grond te koop met residentiële cararvane in Ardennen

Réf. 2136168 | Publiée le 13/07/2020 par adel | Mise à jour le 08/04/2023 | Visiteurs : 01018
Photo Goede Zaak .Vaste grond te koop met residentiële cararvane in Ardennen image 1/4
  • Prix
    17 000.00 €
  • Pays / Région
    Belgique, Flandre-Occidentale
  • Surface
    1000 m²

In de Ardennen precies in Felenne (Beauraing) dichtbij Rochefort, groot perceel van 10 are (kadastraal deel C 69 / E en C 63 / C op akte) te koop tegen lage prijs en geïsoleerd met een wooncaravan. Het perceel heeft een gereedschapsschuur van 6 meter lang en 3 meter breed. De wooncaravan is goed beveiligd door metalen luiken. De caravan is circa 10 meter lang en circa 4 meter breed en heeft 2 slaapkamers en een toilet Er is geen kadaster voor dit land, er is absoluut niets te betalen! Hiervoor is het een zeer goede deal en vooral is de prijs niet duur! De voordelen zijn talrijk: de plaats is erg rustig, geen buren of geen naburige huizen in de buurt .. Het is omgeven door grote heggen met uitstekende privacy. Een prachtig uitzicht. Er zijn veel interessante dingen ter plaatse te bezoeken (chevetogne-domein, han-grotten, le village du livre redu, chateau de chenau, eurospace-centrum ...) U kunt ter plaatse vele wandelingen en sportactiviteiten ondernemen.

Mogelijkheid tot uitbreiding in stadsstroom en stadswater zie water- en elektriciteitsleveranciers zo niet de goedkoopste oplossing: de generator en het regenwaterfilter

Transport en nabijheid: niet ver, er is een Tec 49 bushalte (naam van de halte = kerk halte op 5 minuten lopen van de camping)
Alles is inbegrepen (grond plus wooncaravan plus korting) maar de prijs is voornamelijk voor het grote land

De prijs is 20.000 euro Tel. 0486411407

 Faire suivre l'annonce
 Ajouter aux favoris
 Signaler l'annonce

Contacter l'annonceur par mail

Envoyer à
adel
Objet
Re: Goede Zaak .Vaste grond te koop met residentiële cararvane in Ardennen
adel particulier inscrit le 13/07/2020
Contacter par mail
Afficher le téléphone